Protejarea datelor personale

I. SUBIECTUL ACESTEI PAGINI

Pe această pagină vă prezentăm modul în care compania SC ALCE EZIPLANS SRL, deținătorul și operatorul site-ului magictouch.ro, este dedicată protejării datelor dumneavoastră personale și prelucrării lor doar în scopurile pentru care dumneavoastră v-ați oferit acordul explicit.

I.1 DATE DESPRE COMPANIA NOASTRĂ

 • Denumire: SC ALCE EZIPLANS SRL
 • CUI: 38991130
 • Nr. Înreg. Reg. Com.: J7/284/2019
 • Sediu social: str. Săvenilor nr. 48, scara B, etaj 2, ap. 8, Botoșani, județul Botoșani
 • Telefon: 0720 612 656 / 0720 612 655‬
 • Email: info@magictouch.ro

Atât noi, cei de la SC ALCE EZIPLANS SRL, cât și partenerii de marketing cu care colaborăm, avem un deosebit respect pentru informațiile pe care ni le încredințați atunci când utilizați site-ul nostru, motiv pentru care dorim să vă oferim explicații cât mai clare și mai concise cu privire la modul și scopul în care le utilizăm. Totodată, vă asigurăm că aceste informații nu sunt împărtășite cu nimeni și că sunt protejate de sisteme informatice bine puse la punct.

II. DATELE PE CARE LE COLECTĂM ȘI PRELUCRĂM

Pe site-ul magictouch.ro ne puteți oferi unele date personale cu scopul de a cere o ofertă de preț pentru serviciile noastre. Găsiți mai jos informații detaliate.

II.1 DATELE PERSOANELOR CARE CER OFERTĂ DE PREȚ

Acestea sunt persoanele care accesează pagina de OFERTĂ și completează formularul respectiv cu scopul de a obține o ofertă de preț pentru serviciile noastre. Iată ce informații personale solicităm în acest caz:

 • nume complet
 • adresă de email
 • număr de telefon

CUM FOLOSIM DATELE DE PE PAGINA DE OFERTĂ

Aceste date nu sunt colectate sau folosite cu scop de marketing, ci strict pentru ca noi să putem răspunde și să știm cui ne adresăm când răspundem la mesajul primit.

Răspunsul nostru poate veni sub formă de mesaj scris sau sub formă telefonică.

UNDE SUNT STOCATE DATELE DIN ACEST FORMULAR

Datele persoanelor care trimit mesaj de pe pagina de contact nu sunt stocate în baza noastră de date. Sistemul trimite notificare la adresele de email ale persoanelor responsabile cu aceste date, de unde sunt preluate și folosite de colegii noștri de la Vânzări pentru a vă contacta.

CUM SE ȘTERG DATELE FURNIZATE PRIN FORMULARUL DE OFERTĂ

După îndeplinirea scopului de mai sus, textele primite prin email sunt șterse. Se fac verificări periodice astfel încât emailurile mai vechi de 90 de zile să fie șterse prin intervenția umană a colegilor noștri. 

II.2 DATELE PERSOANELOR CARE NE CONTACTEAZĂ PRIN FORMULARUL DE CONTACT

Acestea sunt persoanele care doresc să ia legătura cu noi în scris, prin intermediul formularului de pe pagina de contact. Iată ce informații solicităm în acest caz

 • numele complet
 • adresă de email
 • număr de telefon

CUM FOLOSIM DATELE DE PE PAGINA DE CONTACT

Aceste date nu sunt colectate sau folosite cu scop de marketing, ci strict pentru ca noi să putem răspunde și să știm cui ne adresăm când răspundem la mesajul primit.

Răspunsul nostru poate veni sub formă de mesaj scris sau sub formă telefonică, în funcție și de cazul preferat de dumneavoastră.

UNDE SUNT STOCATE DATELE DE PE PAGINA DE CONTACT

Datele persoanelor care trimit mesaj de pe pagina de contact nu sunt stocate în baza noastră de date. Sistemul trimite notificare la adresele de emai ale persoanelor responsabile cu aceste date, de unde sunt preluate și folosite de colegii noștri de la Vânzări pentru a vă contacta.

CUM SE ȘTERG DATELE FURNIZATE PRIN PAGINA DE CONTACT

După îndeplinirea scopului de mai sus, textele primite prin email sunt șterse. Se fac verificări periodice astfel încât emailurile mai vechi de 90 de zile să fie șterse prin intervenția umană a colegilor noștri. 

III. PARTAJAREA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastră sunt folosite strict pentru atingerea scopurilor menționate mai sus și nu vor fi niciodată vândute sau cedate altei părți fără un acord de confidențialitate. Pentru îndeplinirea scopurilor în virtutea cărora ni le oferiți, datele dumneavoastră mai sunt partajate cu următoarele tipuri de parteneri:

 • Parteneri de marketing

Acești parteneri semnează cu noi acte de confidențialitate cu scopul de a păstra secrete informațiile cu privire la datele dumneavoastră personale.

Excepție face, desigur, situația în care aceste informații se solicită oficial de către o instituție publică ce aplică legea din România.

IV. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Facem toate eforturile posibile pentru a vă asigura că datele pe care ni le furnizați sunt protejate și nu sunt utilizate în mod abuziv. În acest scop utilizăm următoarele:

 • Acces restrâns. Datele dumneavoastră sunt gestionate strict de echipa noastră internă și de partenerii de marketing externi care semnează un contract ce conțin clauze specifice de confidențialitate.
 • Anonimizarea și minimizarea datelor. Oriunde este posibil încercăm să anonimizăm datele dumneavoastră și să cerem minimul necesar pentru atingerea scopurilor menționate, astfel încât să nu vă putem identifica personal în vreun fel. De exemplu, pentru abonare nu solicităm decât adresă de email și prenume.

V. CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ NU DORIȚI SĂ FURNIZAȚI DATELE

Nu sunteți obligat în niciun fel să ne furnizați datele personale pe care le solicităm pe acest site. Cu toate acestea, fără aceste informații nu vă putem presta serviciile pe care ni le solicitați.

VI. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Iată mai jos care sunt drepturile pe care dumneavoastră le aveți cu privire la datele personale pe care ni le oferiți:

 • Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate și folosite datele;
 • Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre dumneavoastră;
 • Dreptul de a cere modificarea datelor pe care le avem despre dumneavoastră;
 • Dreptul de a cere ștergerea datelor pe care le avem despre dumneavoastră;
 • Dreptul de a cere oprirea trimiterii de mesaje de marketing către dumneavoastră;
 • Dreptul de a cere trimiterea datelor dumneavoastră personale către dumneavoastră sau către un alt operator;
 • Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor dumneavoastră, către organele abilitate.

Pentru exercitarea oricăruia dintre aceste drepturi ne puteți contacta oricând prin email la info@magictouch.ro.