Termeni și condiții

Pentru a înțelege mai multe despre modul în care funcționează acest magazin online, vă rugăm să citiți cu mare atenție termenii și condițiile generale de vânzare (TCGV) prezentați pe această pagină.

Cine operează site-ul www.magictouch.ro

Magic Touch este reprezentată legal de SC ALCE EZIPLANS SRL, persoană juridică română, cu sediul în Str. Săvenilor nr. 48, scara B, etaj 2, ap. 8, Botoșani, județul Botoșani, identificată prin CUI 38991130 si Nr. Reg. Com. J07/284/2019.

SC ALCE EZIPLANS SRL operează și administrează web site-ul www.magictouch.ro prin intermediul căruia comercializeaza produse prin încheierea unui contract la distanță prin mijloace electronice.

Livrarea produselor se poate realiza:

 • prin colaborarea cu firma de curierat ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Fan Courier;
 • prin ridicare personală de la magazinul situat la adresa: Str. 1 Decembrie nr. 35, Botoșani, Botoșani.

Cum comand

Plasarea comenzii

Se poate comanda de pe magictouch.ro prin urmarea câtorva pași simpli:

 • adăugarea produselor dorite în coșul de cumpărături virtual;
 • accesarea și actualizarea coșului pentru verificarea totalului de plată și a produselor comandate;
 • accesarea butonului de ”finalizare comandă” și completarea informațiilor necesare pentru livrare, facturare și contact.

Câmpurile din formularul de comandă pot fi modificate oricând de către VÂNZĂTOR sau reprezentanții autorizați ai companiei.

Prin plasarea comenzii, clientul se declară de acord ca un reprezentant Magic Touch să îl contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de către părți (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a comenzii. Emailul primit după efectuarea comenzii este o confirmare de primire a solicitării de comandă din partea dumneavoastră, iar confirmarea ulterioară, telefonic sau prin email, reprezintă începutul contractului pe care dumneavoastră vă asumați să-l respectați.

VÂNZĂTORUL poate refuza o comandă în urma unei notificări prealabile adresate clientului verbal sau în scris, fără a exista obligații între părți și fără ca o parte sa poată pretinde daune, pentru următoarele situații:

 • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
 • eșuarea / invalidarea tranzacției online;
 • neacceptarea de către banca emitentă a cardului Clientului / a tranzacției;
 • activitatea Clientului poate produce daune WEBSITE-ului sau partenerilor noștri;
 • două livrări consecutive eșuate.

Vă rugăm să vă asigurați că adresa de e-mail și numărul de telefon pe care le-ați furnizat sunt corecte și accesibile. Dacă nu veți putea fi contactat telefonic la sosirea comenzilor la adresa dumneavoastră, VÂNZĂTORUL își rezervă dreptul de a anula livrarea, cu consecința păstrării produselor comandate și de a întreprinde demersurile legale în vederea recuperării daunelor pe care le-a suferit.

Crearea contului de utilizator

În momentul creării primei dvs comenzi aveți și posibilitatea de a vă crea un cont de utilizator pe site-ul magictouch.ro care vă permite să gestionați comenzile, adresele de livrare și facturare, precum și detaliile personale pe care ni le oferiți pentru a putea livra produsele comandate.

Sunteți responsabil pentru toate activitățile derulate prin contul dumneavoastră, și vă obligați să mențineți în permanență securitatea și caracterul secret al numelui de utilizator și parolei asociate cu Contul. Cu excepția cazului în care VÂNZĂTORUL vă acordă permisiunea în scris, puteți avea un singur Cont de client.

Fiecare Client este îndreptățit să șteargă contul său prin contactarea reprezentanților VÂNZĂTORULUI la adresa info@magictouch.ro. Orice cerere de dezactivare va fi preluată de noi și va finalizată în termen de cel mult 30 de zile de la înregistrarea acesteia.

Dezactivarea nu va afecta obligațiile Clienților, rezultate din utilizarea platformei magictouch.ro existente la acel moment, menite să subziste respectivei dezactivări.

VÂNZĂTORUL poate dezactiva un cont de utilizator sau să suspende accesul la camarafermecata.ro în cazul în care un Client încalcă Termenii și Condițiile de pe această pagină sau pentru altă conduită necorespunzătoare, fără notificare prealabilă.

În cazul dezactivării contului de utilizator, VÂNZĂTORUL va fi îndreptățit să sisteze imediat accesul respectivei persoane la Web Site. În acest caz, VÂNZĂTORUL nu va fi răspunzător pentru daune și pierderile de profit suferite de către Utilizatorul Înregistrat sau terți, născute ca urmare a sistării accesului la contul clientului.

Dreptul de returnare a produselor

Pentru a vă exercita dreptul de returnare, trebuie să ne anunțați în legătură cu decizia de a vă retrage din contract, printr-o declarație exprimată în scris la adresa de email info@magictouch.ro.

Comerciantul se obligă să răspundă la reclamațiile primite prin email în termen de maxim 5 zile de la trimiterea acestora de către client. După această confirmare de primire, clientul are la dispoziție 14 zile pentru returnarea produselor, conform condițiilor explicate mai jos.

IMPORTANT: în cazul în care nu primiți confirmarea de primire a reclamației în maxim 5 zile de la trimiterea acesteia, vă rugăm să sunați la nr. de telefon +40726745588, deoarece există și posibilitatea ca reclamațiile trimise prin email să intre în folderul de SPAM și să nu fie vizualizate.

Clientul are dreptul de a cere returnarea produselor în termen de 14 zile calendaristice, fără a fi nevoie de motivare. Perioada de retragere expiră la 14 zile calendaristice de la data achiziționării.

În caz de retragere, îi rambursăm clientului toate plățile efectuate după plasarea comenzii, inclusiv cheltuielile de livrare (cu excepția cheltuielilor suplimentare generate de o decizie a clientului de a alege un mod de livrare altul decât cel mai ieftin mod de livrare obișnuită oferit) fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în termen de 14 zile de la data informării legate de decizia returnării produselor.

Vom procesa această rambursare folosind aceeași metodă de plată utilizată de către client în tranzacția inițială, cu excepția cazului în care clientul a indicat altceva în mod explicit. În niciun caz, clientul nu va suporta vreo cheltuială ca urmare a rambursării.

Clientul trebuie să returneze sau să livreze direct produsele, fără nicio întârziere nejustificată și în termen de 14 zile de la data la care primește confirmarea cererii. Termenul va fi considerat respectat când produsele ne-au fost returnate înainte de expirarea termenului menționat.

Adresa de retur

Adresa la care se returnează produsele este Str. 1 Decembrie nr. 35, Botosani, Botosani, iar destinatarul este VÂNZĂTORUL.

Informații despre stocuri

Majoritatea produselor prezentate pe site-ul magictouch.ro nu se află în depozitul fizic al VÂNZĂTORULUI, ele fiind produse, in baza comenzii ferme, în maxim 5-10 zile lucrătoare de la primirea comenzii. Clientul va fi informat telefonic sau prin email cu privire la termenul necesar pentru ca unele dintre produse să poată fi livrabile. În urma discuției telefonice sau prin email cu reprezentanții VÂNZĂTORULUI clientul poate renunța la comandă sau poate opta pentru continuarea livrării în termenele expuse de comerciant.

Prețuri și metode de plată

Prețuri

Prețurile prezentate sunt prețurile finale la care NU se adaugă TVA, iar prețul prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul efectuării operațiunii.

Metode de plată

În momentul plasării comenzii clientul poate opta pentru următoarele metode de plată:

Plata ramburs

Contravaloarea comenzii se plătește la primire, direct la curier, în numerar.

IMPORTANT!

Pentru produsele personalizate a căror valoare depășește suma de 200 Lei vânzătorul poate solicita plata unui avans de minim 25% din valoarea acestora.

Plata prin transfer bancar/OP

După plasarea comenzii veți primi detaliile pentru a putea efectua plata, iar comanda se va procesa doar după efectuarea viramentului bancar.

Plată cu cardul bancar

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ați ales metoda de plata “Online prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision.

Atunci când returnați un produs care respectă toate regulile de retur suma achitată cu cardul va fi rambursată în contul dvs.

Costuri de livrare a produselor

Pentru produsele comandate pe site cu opțiunea de ridicare direct din magazin nu se percep taxe suplimentare.

Produsele comandate pe acest site sunt livrate prin intermediul firmei de curierat cu care societatea noastră are contract de colaborare.

Cost livrare prin curier pentru colete de până la 5 kg:

 • 17 Lei pentru comenzile plătite cu cardul sau prin transfer bancar/OP;
 • 25 Lei pentru comenzile cu plată ramburs;
 • GRATUIT pentru comenzi cu valoare mai mare de 500 Lei.

Pentru coletele ce depășesc greutatea de 5 kg se aplică un cost suplimentar de 2 Lei/kg.

Costurile mai sus menționate acoperă livrările în localitățile în care există depozit Fan Courier, în cazul în care în localitatea de destinație nu există depozit al firmei de curierat parteneră se va indicat costul pentru km suplimentari parcursi, și abia apoi cumpărătorul v-a putea confirma comanda, în scris sau verbal, pentru a putea fi onorată.

Limitarea răspunderii

VÂNZĂTORUL depune toate eforturile ca informațiile disponibile pe magictouch.ro să fie corecte și actualizate, însă nu garantează autenticitatea și deplinătatea conținutului și nu își asumă termene pentru actualizarea informațiilor, cu excepția cazului în care se specifică altfel pe website.

VÂNZĂTORUL depune toate eforturile pentru a asigura funcționarea optimă a website-ului, dar nu este obligat și nu garantează că aceste servicii vor satisface cerințele Clientului sau că acestea vor fi continue, la timp și sigure.

VÂNZĂTORUL furnizează Serviciile și Web Site­ul în forma “existentă” și “disponibilă” și nu oferă nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, privind conținutul sau disponibilitatea Serviciilor, sau privind faptul că acestea vor fi furnizate la timp și fără erori sau că defectele vor fi corectate.

Sub rezerva celor prevăzute mai jos, VÂNZĂTORUL nu va avea nicio răspundere față de dumneavoastră pentru oricare pierderi sau daune directe, indirecte, speciale sau conexe născute din contract, în baza legii (inclusiv neglijență) sau care iau naștere altfel din utilizarea dumneavoastră sau imposibilitatea dumneavoastră de utilizare a Web Siteului.

În cazul în care VÂNZĂTORUL este răspunzător față de dumneavoastră, răspunderea noastră cumulată este limitată la prețul de cumpărare al Produselor pe care l­-ați plătit în cadrul comenzii dumneavoastră.

VÂNZĂTORUL nu va fi răspunzător pentru daunele sau pierderile de profit suferite de către Client sau oricare terți, născute ca urmare a încetării, modificării sau limitării Serviciilor sau dezactivării contului de utilizator, datorită încălcării de către Client a acestor Termeni și Condiții sau a legislației în vigoare, sau datorită unor informații sau decizii emise de autorități competente.

VÂNZĂTORUL nu va fi răspunzător pentru conținutul și informațiile oricăror terți, incluzând, dar fără limitare la reclame, bannere sau alt tip de materiale promoționale, plasate pe Web Site.

Chiar dacă s-au luat toate măsurile pentru ca informația prezentată pe acest site să fie exactă și corectă, VÂNZĂTORUL nu poate fi răspunzător de inexactități care pot apărea în completarea de către Client a formularelor din site pentru finalizarea comenzii. Clienții sunt responsabili pentru evaluarea exactității, completitudinii și utilității informațiilor furnizate în cadrul formularelor disponibile pe acest site.

Drepturi de proprietate intelectuală

Cu condiția respectării de către dvs. a acestor Termeni și Condiții, VÂNZĂTORUL vă acordă o licență limitată, fără caracter exclusiv, care nu poate fi sublicențiată sau transferată, care poate fi revocată, pentru:
(i) a accesa și a utiliza platforma camarafermecata.ro în legătură cu utilizarea de către dvs. a Web Siteului; și
(ii) a accesa și a utiliza orice conținuturi, informații și materiale asociate care pot fi puse la dispoziție prin intermediul Web Siteului, în fiecare caz exclusiv pentru utilizarea de către dvs. în scopuri personale, fără caracter comercial. Toate drepturile care nu sunt acordate în mod expres prin acest document sunt rezervate de VÂNZĂTOR.

Vă sunt interzise următoarele:
(i) să reproduceți, să modificați, să realizați opere derivate, să distribuiți, să licențiați, să închiriați, să vindeți, să revindeți, să transferați, să afișați public, să reprezentați public, să transmiteți, să faceți streaming, să difuzați sau să exploatați în orice alt mod Serviciile, cu excepțiile permise în mod expres de VÂNZĂTOR;
(ii) să decompilați, să refaceți prin inginerie inversă sau să dezasamblați Serviciile, cu eventualele excepții permise de legislația aplicabilă;
(iii) să faceți linkuri, mirror-uri sau frame-uri către vreo porțiune a Serviciilor;
(iv) să determinați sau să lansați programe sau scripturi care fac scraping, indexează, analizează sau efectuează orice alte operațiuni de extragere de date din vreo porțiune a Serviciilor, sau care îngreunează sau împiedică operarea și/sau funcționalitatea oricărui aspect al Serviciilor; sau
(v) să încercați să obțineți accesul neautorizat sau să afectați vreun aspect al Serviciilor sau al sistemelor sau rețelelor corelate cu acestea.

Întregul conținut al Web Site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea VÂNZĂTORULUI sau a partenerilor autorizați ai acestuia.

VÂNZĂTORUL deține exclusiv licențele și drepturile de autor pentru Web Site și platforma pe care acesta funcționează. Aceste opere sunt protejate de drepturi de autori, mărci, legi române și alte tratate internaționale. Nicio prevedere din acești Termeni și Condiții nu vă conferă dreptul de a utiliza numele de Cămara Fermecată sau oricare dintre mărcile, logo­urile, numele de domeniu, alte caracteristici comerciale distinctive sau alte materiale protejate prin drepturi de autor ale VÂNZĂTORULUI.

Folosirea fără acordul VÂNZĂTORULUI a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește conform legilor în vigoare.

Comentariile sau sugestiile pe care le puteți furniza cu privire la VÂNZĂTOR sau servicii furnizate prin intermediul Web Siteului sunt voluntare în întregime și VÂNZĂTORUL va fi liber să utilizeze aceste păreri, comentarii sau sugestii astfel cum consideră corespunzător și fără nicio obligație față de dumneavoastră.

Folosirea cookie-urilor

Magazinul online www.magictouch.ro folosește cookie-uri cu scopul de a oferi utilizatorilor o experiență îmbunătățită de navigare și servicii adaptate în funcție de particularitățile fiecărui vizitator. Cookie-urile joaca un rol important în facilitarea accesului și livrării multiplelor servicii de care utilizatorul se bucură pe internet, cum ar fi:

Personalizarea anumitor setări cum sunt: limba în care este vizualizat site-ul, moneda în care se exprimă prețurile, păstrarea opțiunilor pentru diverse produse în coșul de cumpărături (și memorarea acestor opțiuni) – generându-se astfel flexibilitatea “coșului de cumpărături” (accesarea preferințelor vechi prin accesarea butonului “înainte” și “înapoi”).

Cookie-urile oferă deținătorilor de site-uri feedback valoros asupra modului în care sunt utilizate site-urile lor de către utilizatori, astfel încât să le poată face mai eficiente și mai accesibile pentru utilizatori, permit aplicațiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri să fie incluse într-un anumit site pentru a crea o experiență de navigare mai valoroasă, mai utilă și mai plăcută și îmbunătățesc eficiența publicității online.

Ele păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit unui website să recunoască un browser. Serverul web va recunoaște browserul până când cookie-ul expiră sau este șters. Cookie-ul stochează informații importante care îmbunătățesc experiența de navigare pe Internet ( ex: setările limbii în care se dorește accesarea unui site; păstrarea unui utilizator logat în contul de webmail; securitatea online banking; păstrarea produselor în coșul de cumpărături).

Dacă doriți să aflați mai multe informații cu privire la cookie-uri și utilizarea acestora, puteți accesa site-ul oficial al Uniunii Europene privind cookie-uri la: http://ec.europa.eu/cookies/index_en.htm 

Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române.

Fiind de acord cu aceste Termene si Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Contact

Folosiți oricând informațiile de pe pagina de contact pentru a lua legătura cu noi în scopul de a reclama sau de a sesiza anumite nereguli. De asemenea, vă stăm la dispoziție și pentru cerințele de retur ale produselor selectate, tot prin intermediul paginii de contact.