DESPRE NOI

Povestea Magic Touch a început în vara anului 2019, atunci când am decis să ne întoarcem acasă, în Botoșani, după o experienta de 6 ani în Cluj-Napoca, pentru a ne deschide propriul business.

Nu a durat mult și am reușit să ne achiziționăm primul nostru laser CNC, micuț (cu o masă de lucru de doar 60×40 cm), pe care nu am avut unde să îl instalăm decât în micul nostru balcon de la etajul trei.

Așa a început business-ul nostru, într-un balcon de 320×105 cm (știm cu exactitate dimensiunile deoarece am încercat sa folosim fiecare bucățică din el), dar cu timpul am reușit să ne mutăm într-un spațiu cu o încărcătură istorică impresionantă, în Centrul Vechi al orașului, la câțiva pași de locul unde a copilărit marele poet Mihai Eminescu, unde am început să amenajăm un atelier de creație.

Am mai făcut un pas important pentru noi prin achiziționarea unui laser CNC mai mare și mai performant (cu o masă de lucru de 140×90 cm). În continuare avem planuri mărețe, pe care sperăm să le realizăm cât mai curând și totodată să creăm cat mai multe lucruri unice pentru voi!

CINE SUNTEM

Cezara

Inginer peisagist, am rămas îndrăgostită de partea de design și decorațiuni, cunoștințe pe care vreau să le împărtășesc și cu voi.

De mică am fost pasionată de lucrurile handmade și unice așa că aștept cu interes ideile voastre pentru a le putea pune în practică.

Eu sunt omul din spatele departamentului de design. Tot ce ajunge la tine a fost gândit creativ de mine înainte – de la forma literelor, la paleta de culori și până la ultimul detaliu lipit pe spatele produsului pe care îl ții în mână.

Totul este făcut cu o atenție deosebită la finisaj și testat anterior în atelier pentru a ieși exact așa cum l-am gândit.

Alin

Lucrul cu lemnul este o moștenire de familie, primul contact cu uneltele de manufacturare a lemnului a fost la varsta de 11 ani, când am experimentat sculptura, de atunci am profitat de fiecare ocazie de a intra într-un atelier de tamplarie. Vacanțele de vară erau un prilej de a învață lucruri noi despre acest domeniu, chiar și pe timpul facultății, cand descopeream tainele ingineriei, lemnul și secretele sale au avut mereu un loc aparte în doza mea de curiozitate.

Cunoștințele tehnice dobandite în timpul facultății s-au potrivit ca o manusa atunci cand am început sa proiectam și sa realizam primele produse debitate pe laserul CNC.

Experiența profesională, de Responsabil Dep. Achiziții, mă ajută și acum când trebuie să căutăm materialele potrivite fiecărui proiect sau atunci când clienții vin cu provocări noi.