Proiecte custom

Tablou cu licheni - VIA

Mereu intervine ceva și nu reușești să te ocupi din timp de acel cadou fain.

Mai apelează și la alții. Solicită-ne nouă o mână de ajutor! Așa cum au făcut-o și alții și au fost pe deplin mulțumiți. Este foarte important să ai uneltele, mașinăriile și abilitățile necesare pentru a face un cadou cu impact real și personal. Iar la noi sunt toate cele menționate.

Un client din firma în poză numită, a comandat ca o surpriză pentru colegii lui un tablou cu licheni, pentru a sărbători inaugurarea noului sediu. Nu vom spune noi că este unul dintre cele mai inspirate cadouri pentru o firmă, dar te lăsăm pe tine.

Detaliile care fac diferența:

– Dimensiunea tabloului este de 100×37 cm
– Am folosit licheni proaspeți de culoare verde primăvară
– Rama este din lemn de tei, tăiată, îmbinată și vopsită la noi în atelier
– Vopsele pe care le utilizăm sunt pe bază de apă, nu au miros și oferă acel aspect mat al eleganței
– Logoul a fost tăiat cu precizie maximă pe laserul CNC.

Lichenii stabilizați sunt naturali, biodegradabili și dau textură spațiului în care sunt așezați. De cele mai multe ori dintr-o încăpere lipsește ceva verde, o plăntuță. Dar cine are timp să o ude?

Varianta cea mai practică și estetică este să îți faci un cadou cu licheni ușor de întreținut. Sunt organici și naturefriendly. Sunt antistatici (nu prind praf), ignifugi (nu prezintă pericolul de a lua foc) și nu provoacă alergii (nu au polen și nu elimină spori). Este deja cunoscută abilitatea lor de a îmbunătăți calitatea aerului respirat dintr-o cameră și de a reduce umiditatea, de aceea de cele mai multe ori vei găsi prin localuri tablouri sau decoruri mari cu licheni.

Dăruiește sănătate, nu doar ura sănătate printr-un mesaj!

Tablou cu licheni - Cheia Sol Music Studio

Plasă decorativă

Ți s-a întâmplat vreodată să admiri locuințele altora? Fie din vizite, fie de pe Pinterest sau Instagram apartamentele au farmec, însă când vine vorba ca tu să îți decorezi doar o cameră e normal să simți un blocaj artistic.

Ca principiu de design interior ai nevoie de un echilibru în piesele de decor și cei care suferă cel mai mult sunt pereții. Și tu ai un perete gol care are nevoie de puțină personalitate?

Ce părere ai despre o plasa metalică cu plante verzi care creează senzația de casual și fresh? Aici în poze este o comandă onorată după dorința clientei noastre. Piesa completă are 200×30 cm, rama este din profil metalic rezistent de 25×25 mm, plasa a fost tăiată după dimensiunile indicate și sudată atent la noi în atelier, apoi vopsită în culoarea dorită – negru mat, vopsea pe bază de apă, fără miros. După o consiliere detaliată am stabilit și echilibrat pe ramă plante textile, care nu vor necesita atenție și vor rămâne veșnic verzi.

Panou cu funcții multiple

Avem soluția și înlocuitorul agendelor! Ne referim desigur la un panou cu funcții multiple!

Format din hexagoane cu texturi și culori diferite, panoul se poate așeza armonios deasupra mesei de lucru, pe ușa camerei sau dulapului sau chiar pe un perete simplu ce are nevoie de puțin bun gust.

De câte ori ți s-a întâmplat să îți răsfoiești agenda și să decoperi câte un task uitat?

Un astfel de panou te eliberează de agende care ascund între pagini idei uitate. Totul e la vedere într-un mod armonios și clar așezat de către tine. Vei deține controlul a tot ce ți-ai propus să faci și în același timp camera ta va avea un design modern și practic.

Clienta noastră ne-a solicitat să îl creăm pe măsurile biroului ei 124×51 cm, în culori neutre, calme. Pe el va lipi notițe și poze, iar pe hexagoanele din plută va înfinge cu pin-uri colorate notițe fie de la școală, fie cu idei creative.

Detaliile care fac diferența.

Panoul prezentat are:

  • dimensiunea de 124x51cm
  • fabricat din placaj și plută

Un hexagon individual are

  • înălțimea de 15cm
  • grosimea de 6mm (cam cât o placă de faianță)

Un produs original, marca MagicTouch, confecționat în întregime în atelierul nostru din Centrul Vechi (Str. 1 Decembrie nr. 35, Botosani), unde te așteptăm să vezi cum lucrăm totul de la zero.

Logo DISCOVER IAȘI

Pentru prietenii de la Discover Iasi am realizat un logo elegant care le va înfrumuseța fațada sediului.

Logo-ul este realizat din MDF de 6 mm vopsit negru, iar elementele aplicate sunt din MDF de 8 mm de culoare argintie și albastru celest.

Dimensiuni: 115 x 50 cm.

Harta județului Botoșani 3D

Decor office - ARGOS CAD PROIECT